• Vintage
  • -
  • Lifestyle
  • -
  • Vinyl

Over ons

Hardwerk Fogeltje

Twee enthousiaste bevlogen mensen, broer en zus, met een passie voor vintage meubels, accessoires, muziek en lifestyle. Wij willen jullie meenemen in onze liefde voor vintage, duurzaamheid en hergebruik.

Vanaf onze geboorte zijn wij opgegroeid met vintage. In 1993 is onze vader Fogeltje begonnen. Na zijn overlijden hebben wij het plan opgepakt om zijn werk op eigen wijze voort te zetten. Op de Nieuwestad 121 in Leeuwarden hebben wij onze winkel, vol met de mooiste vintage, heel veel vinyl en eerlijke mooie kleding.

Itske, 27 jaar, gek op het vinden van unieke mooie spullen. De hele dag bezig met inrichten zoeken en mooie combinaties maken. Binnen Hardwerk Fogeltje houdt Itske zich bezig met de inkoop, webshop, administratie en het inrichting van de winkel. Meedenken in het creëren van unieke sfeervolle combinaties van meubels in het interieur van eenieder doe ze met veel passie.

“Als kind schilderde ik mijn slaapkamer regelmatig in de meest gekke kleuren combinaties, en eerlijk gezegd verander ik mijn interieur in mijn huidige huis ook ieder half jaar helemaal.”

Ook delen wij de passie voor goede muziek, festivals en concerten.  Dit is terug te vinden in onze grote nieuwe en 2de hands vinyl collectie.

Lieuwe, 25 jaar, geniet volop van het leven met muziek door altijd op zoek te zijn naar mooiste en beste Lp’s. Naast muziek is denim al jarenlang een grote passie van Lieuwe. Regelmatig moet hij nieuwe ruimte creëren voor het opbergen van zijn steeds groter wordende vinyl- en jeanscollectie. In 2014 ben is Lieuwe Hardwerk begonnen, stoere industriële meubels en accessoires, nog een grote liefde van hem. 
“Klanten helpen bij het vinden van het perfecte item geeft mij onwijs veel voldoening. Vriendelijkheid, oprechtheid en duurzaamheid staan bij mij voorop.”

Wij werken met duurzame en eerlijk geproduceerde kleding en dragen zorg voor het hergebruik van vintage meubels, lampen, vloerkleden, accessoires, vinyl en nog veel meer om zo mee te kunnen werken aan een betere toekomst.

Wij werken met duurzame en eerlijk geproduceerde kleding en dragen zorg voor het hergebruik van vintage meubels, lampen, vloerkleden, accessoires, vinyl en nog veel meer om zo mee te kunnen werken aan een betere toekomst.

Hierdoor zetten wij een leefstijl neer waarin je je thuis en goed voelt.

Vriendelijkheid, oprechtheid en duurzaamheid staan bij mij voorop.

Duurzaamheid Top of mind, we streven naar het hoogst haalbare
Uniek in vorm De samenstelling van product en sfeer is uniek
Goede bezorgopties Voor 15.00 besteld, morgen in huis